Sessionsloging, tales of the past

Ja.

Vi er her igen, mere logning, i “terrorbekæmpelsens navn”, for at “beskytte os”.

Hvis du ikke ved det, og aldrig har hørt om det, så er GratisDNS / Larsen Data ApS en lille virksomhed som bevæger sig rundt i domæne, DNS, hosting, cloud og andet online ting leverandør. Vi er 5 mand på en god dag, og vi har en del domæner/dns trafik/mail og hostingtrafik igennem vores internet rør.

Vi var der også sidst vi havde “sessionslogning” og i “terrorens navn”.. Vi skulle jo fange alle dem som er farlige og som vil os danskere ondt. Det var vel derfor vi havde denne fantastiske idé om sessionsloging.

Det er også fair nok at vi vil stoppe terrorister, og jeg er generelt glad for vores samfund og den samfundsorden vi har, den har småfejl, bevares, men jeg forstår og indretter mig da efter den.. Med rimelighed.

Men jeg er træt af sessionslogning og terrorlogning.

Jeg har et utal af gange stået med diverse kendelser i hånden, de (politiet eller skat) vidste vi var forpligtet til at gemme terrorloggen. Og så er det ikke svært at bruge en dommer til at hvidstemple udleveringen af data, for vi har den jo, vi skal jo gemme den i terrorbekæmpelsen navn, og endda under straf såfremt jeg ikke har.

Men at det så i virkeligheden handler om alt muligt andet: lige fra simpel bedrageri til voldssager, ligegyldigheder om politiske drillerier, eller mere seriøse ting, så er der på ingen måde noget i det som er terror relateret, og det beviser bare for mig at man misbruger terrorbekæmpelsens navn til at sikre data til andre formål.

Så kære Søren Pind. Kald en spade for en spade, sig du gerne vil kunne efterforske den fulde straffelov med logning, og lad være med at gem dig bag frygtens vogter for de fremmede og det mystiske. Du bliver ikke mere, eller mindre populær, men du vil være ærlig for et øjeblik som politiker.

Nu må vi se på straffen for civil ulydighed, men til at starte med bliver det et stort FU og NEJ herfra.