to yousee or not to yousee wifi hotspot ?

Jeg ved ikke om jeg er synsk, jeg ved ikke om det var for nemt at gætte, jeg ved ikke om datatilsynet var det rigtige sted, jeg ved ikke om jeg nogensinde får noget ud af det, jeg ved ikke om det reelt har et formål, men de. 6 marts skrev jeg til datatilsynet fordi jeg i ren afmagt ikke kunne andet, fordi jeg mente det var urimeligt og fordi jeg følte at det her potentielt set kunne være en sikkerhedsrisiko for private / privatlivets fred ud over det sædvanlige hvis det viste sig at være et issue..

d. 21 marts svarede yousee med de havde lukket mit yousee wifi.

Yousee gambler med vores privatliv og vores privat livs fred.

I dag lukkede yousee så for Yousee Wifi nationalt:

http://www.version2.dk/artikel/yousee-fejl-gav-eksterne-brugere-adgang-til-private-filer-57045

Herunder min kopi af email d. 6 Marts stilet til datatilsynet, datatilsynets svar var at jeg kunne få en telefonisk henvendelse og forklaring af deres holdning i 4 uger frem, jeg har siden da gjort datatilsynet opmærksom på det i pressen fremkommende fakta. og forventer at tale med dem i morgen, sikkert med en afvisning, jeg er også i tvivl om datatilsynet er det rigtige forum, men det var i ren afmagt jeg valgte dem som mål for min klage.

– – –
dt@datatilsynet.dk
dato: 6. marts 2014

Yousee har meddelt mig pr email d. 4 marts at man ønsker at bruge min internet forbindelse til et nationalt wifi accesspoint net

Det er frameldt aktivt samme dag (vedlagt) via deres dertilskrevne link.

Dags dato d. 6. marts er wifi’en aktiveret med åben adgang med login igennem mit accesspoint.

jeg gør det gældende at

1) Jeg har aktivt frasagt mig dette

2) Det virker som en urimelig varslingstid og tidsfrist

3) Jeg opbevarer ting på min privatadresse på disklager som er og kan klassificeres som hemmeligt og såfremt at accesspointet er muligt at hacke og dermed tiltvinge sig adgang til mit netværk. Et ikke utænkeligt scenarie.
http://www.theregister.co.uk/2014/01/06/hacker_backdoors_linksys_netgear_cisco_and_other_routers/

4) Det virker som urimeligt at kunder skal dele den sparsomme båndbredte med udefrakommende når yousee i spidsbelasting har endsige svært ved at give kunderne 10% af deres BETALTE hastighed. Dette kan der nemt findes udsagn på på : https://www.facebook.com/youseedanmark?ref=br_tf

Jeg vil derfor gerne bede om datatilsynets udtalelse om følgende:

Er det ret og rimeligt med en frist på 2 dage til optout?

Er det rimeligt at kunder skal lave optout på et sådan tiltag, burde optin ikke være brugt?

Er der en form for sikkerhed eller garanti (økonomisk) som yousee stiller til rådighed såfremt deres teknik fejler og der dermed kan tiltvinges adgang via det ÅBNE accesspoint til hemmelige dokumenter eller forretningshemmeligheder som må findes på kundens private netværk?

Screenshot af wifi scanner, 00:xx:xx:xx:xx:xx er mit private adgang til wifi / 02:xx:xx:xx:xx:xx er yousee wifi-spot ÅBNE adgang.
Begge er mit youseemodem, fysisk placeret i min ejendom, på mit netværk med fysisk adgang til mit interne netværk omend yousee nok vil påråbe sig at det er det softwaremæssigt sikret fra at kunne tilgå mit netværk.