sandheden som whois fortæller, hvor vil du handle?

En af de første ting jeg tjekker når der kommer en “forbrugersag”op i medierne, er at jeg tjekker whois for domænet, for at se om jeg ville være faldet for det, eller om jeg ville havde genkendt faresignalerne.

 

Betaling med bank/ewire for dyre ure blinker kraftigt (ure til 30000DKK og PBS aftale til 1500,-, just saying), og faktummet at jeg ikke kan finde det i whois oplyste firma på cvr.dk tæller også, den tydelige misinformation mellem http://costatime.com/om-os/ og whois er også en alarmklokke værd.

Kort sagt, jeg ville nok havde fundet et andet sted at bruge mine penge. Hvad søger du på når du støder på nye websites som du godt ville handle med, men ikke er helt sikker på?

 

eb artikkel:

http://ekstrabladet.dk/kup/dinepenge/article1882245.ece

Whois info

 

Kopi af whois herunder såfremt den skulle ændre sig. Bemærk at whois er fra september hvor domænet blev lavet (og jeg har med vilje skåret udbyders informationer fra da jeg finder det uden betydning).

The Registry database contains ONLY .COM, .NET, .EDU domains and
Registrars.
domain:       costatime.com
owner:        Christina Soerensen
organization: Kraefting & Lindblad
email:        infocostatime@gmail.com
address:      Fjordvejen 12
city:         Struer
postal-code:  7600
country:      DK
phone:        +52.819762

created:      2012-09-07 12:15:11 UTC
modified:     2012-09-07 12:15:25 UTC
expires:      2014-09-07 12:15:11 UTC