Prisnedsættelse på .dk domæner?

Som privat ejer af et .dk domæne, så glæder det mig at Difo/DK-Hostmaster har planer om at nedsætte prisen på at eje et .dk domæne.

Et hurtigt regnestykke kan gives:

Overskud: 2 millioner i DK-Hostmaster
Domæner: ca 910000 stks

Det giver, hvis man er venlig, en rabat på ca 2,25 kr pr domæne.

Som domæne leverandør må jeg indrømme at det er ikke lige der jeg vil lefles for. I må gerne beholde de 2,25 kr hvis i bruger dem på at udvikle og forbedre oplevelsen for os og vores kunder. For min skyld måtte i godt hæve prisen til 60,- pr .dk domæne, bare jeg kan se vi og vores kunder får noget for pengene.

Som domæne leverandør vil jeg se tekniske løsninger og fremtids aspekter med grundlag i, jeg vil se smarte automatiseret løsninger, jeg vil se det bliver nemmere for mig og mine kunder at vedligeholde tekniske data og kontaktoplysninger på et .dk domæne.

Som domæne leverandør vil jeg også gerne have at vi kan hjælpe de af vores kunder som faktisk ikke interessere sig for hele konceptet, men som bare skal have en side på nettet så man kan finde frem til deres lille økologisk landbrugsbutik.

Som domæne leverandør ved jeg stadig for lidt om fremtiden for .dk, jeg ved hvordan .eu .no og .se udvikler sig, for at tage de af vores nabo TLD’er som vi burde sammenligne os med.

Må vi ikke nok se visionerne og fremtiden sammen med jer

Se desuden nedenstående links:
DKRegistrar
Difo
DK-Hostmaster