Vi har ikke brug for IPv6..

Det er ret tydeligt for mig. Vi får aldrig et behov for ipv6.

Fra mit spanske eksil (også kendt som ferie) sidder jeg og læser at verden nu er gået fuldstændig af lava i det lille kolde land mod nord.

For mig gik en god ven bort 22 november, 2006.. Internettet.

Jeg savner ham allerede. Han var en god ven, værdifuld og fuld af sjov og overraskende momenter. Jeg har fundet mange nye venner via ham.. Du har sikkert også.

HAN ER DØD NU!

Jeg er selv blevet mere overbevist over det faktum, at jeg sidste år har brugt ca 100000,- på at forsvare vores rettigheder som DNS udbyder i 2007, hvilket den danske advokatstand heller ikke mener kan være meningen. Da vi tydeligvis jo deler ulovlig information ud (vis mig en A, CNAME, SOA eller NS record som er ulovlig!).

Jeg er TRÆT af mangel på forståelsen, jeg er TRÆT af  den evige kamp for at holde min nu meget døde ven kunstigt i live..

… hvilket stadig lykkes.. Endnu..

Jeg har, lige siden det “successfulde” børnepornofilter blev indført ventet på dagen hvor at den tekniske glidebane skred ud, og ramte noget.. i 2006 blev det allofmp3.com, i 2008 blev det thepiratebay.com, i 2010 bliver det et våben imod anderledes tænkende.. Måske en kunstner som live på nettet vil smide guldfisk i en microbølgeovn… og så lade brugerne på nettet tænde for ovenen… DET MÅ VI STOPPE! FULD CENSUR!

Så vi passer fint i selskab med Kina, Burma og Iran. Vi er del i den onde aksel mod frihed til at tale.

Hvor er det trist, og jeg kunne lige så godt lide jer..

 1. Lars D

  February 5, 2008 at 6:52 pm

  Jo mere internettet bliver en del af vores liv, jo mere bliver det udsat for politik, sådan er det. Jeg kender stadigvæk folk, der nægter at betale for parkering, og den slags idealister findes i alle teknologier.

  En af de ting, der virkelig kan rykke på IPv6 er politik. IPv4 adresserne er ikke fordelt ligeligt over hele verden, og jeg kunne godt forestille mig, at IPv6 en dag fik en killer application med tilhørende politisk støtte, f.eks. en eller anden håndholdt funktionalitet, der alene i Kina kunne få behov for en milliard IP adresser.

 2. czar

  February 5, 2008 at 9:47 pm

  inden vi får behov for ipv6, så er der så hård censur at det er ligegyldigt

  du missede den pointe

 3. Peter B. Juul

  February 5, 2008 at 11:58 pm

  Nu er du jo ikke fair, Peter.

  Vi er ingenlunde som Kina, Burma og Iran.

  Der har de lovgivning, der bestemmer, hvad folk må få lov at se. Her i landet har vi kun økonomiske interessenter, der tryner domstolene til at give sig ret.

 4. esni

  February 9, 2008 at 10:04 pm

  Kina, Burma og Iran har love der bestemmer hvad folk ikke må se.

  Herhjemme er der ingen sådan lov, så her er det vilkårligt hvad der bliver lukket for.

  For slutbrugeren er forskellen ens..
  /esni

Comments are closed.