Telmore – 15,- narrøvs tillæg, jatak!

Engang imellem undre jeg mig over folk der træffer beslutninger.

jeg har et gammelt mobilnr som jeg med vil har beholdt, men har henlagt dødt i en skuffe.. til tider er der folk der ringer på det, og af en eller anden grund har jeg ikke fået afmeldt mobilsvar på det.

Telefonnummeret er et telmore nummer, ikke noget specielt odiøst i dette. Men af en eller anden årsag kan man ikke med detteonline telefonselskab STANDARD aflytte sine mobilsvar beskeder via nettet (yderst mærkeligt) men skal betale 15,- pr måned for at få lov til at få en websvar 1 eller 25,- for en websvar 2 (hvor man også får en email adresse????).

I ingen af produkterne kan jeg vælge at bare få tilsendt lydfilen via en email.. men skal partout begrænses af noget så stupidt som 5 MB plads.. HALLO! I lever i fortiden telmore!

Nåh, men af en eller anden årsag er mit login til websvar sjovt nok mit telefonnr.. og sjovt nok er standard kodeord 123456 og pinkode 1234 … dette får jeg at vide på telmore.dk (over https … ssl med andre ord).

Fair nok, lidt dumt, men okey.

Websvar.dk smider mig hurtigt igennem en guide.. skift pinkode… skidt kodeord.. .. email til notifikation om telefonbesked (SEND DEN DOG FOR HELVEDE!) og slutter med en flot side med al den info jeg har valgt, incl kodeord og pinkode… på en ganske almindelig http (uden ssl, uden kryptering).

Telmore: et ssl certifikat koster idag 750,- for et år hos os: www.digitaltcertifikat.dk .. Jeg tror i har råd til det.

Telmore.. skal jeg nu skifte kodeord igen?