Vi nærmer os…

… Julen? Nej for HELVEDE!

Men vi nærmer os et magisk tal. 100000 .dk domæner på GratisDNS.dk

.. Og hvorfor er det så specielt?

Fordi engang for et par år siden udtalte jeg at mit ultimative mål var 100000 .dk domæner på GratisDNS.dk, dengang var det næsten et utænkeligt og urimeligt stort tal.

Nu mangler der mindre end 500.

For 3 måneder siden regnede vi lidt på opgaven på kontoret, og vi nåede frem til at det ville ske den. 18. December 2007.. Sjovt nok på min egen 32 års fødselsdag.

Kunne man ønske sig en bedre gave? Jeg kan ikke komme på en :)

  1. Krittehans

    January 29, 2008 at 8:50 pm

    Man savner den gamle #GratisDNS kanal hvor folk altid var hjælpsomme, selvom man ikke lige have styr på tingene. Desværre er det ikke sådan mere, nu hvor GratisDNS er et firma der skal tjene penge, og ikke en person som kører en fed service som hobby.
    Arrogancen i kanalen er efterhånden på lige fod med BSD kanaler, hvor de mølhjerner tror de er helveds seje BOFH’er, fordi de har root på deres 40 servers i et rackskab. Kunne være rart med lidt balance på kanalen igen, men det sker nok ikke, for czar skal jo kunne tjene penge på support i hans firma :-).

    En ny ære for GratisDNS som firma begynder, men slut er det definivt for GratisDNS som man støttede så godt man kunne og følte sig velkommen.

Comments are closed.