Velkommen til United States of Denmark

… AAARGH!!!

Jeg er så træt af at læse de total hjernedøde artikler man smider i hovedet på folket på Ekstra Bladet.

Jeg har absolut INGEN idé om hvorfor at folk i den virkelige verden selv skal tage ansvar for deres egne handlinger, men hvis de laver samme handling på nettet, så er det pludselig skolen, arto’s, aladdin’s, tdc’s, cybercity’s, dk-hostmaster, dandomain’s, scannet’s b-one’s, web10’s, gratisdns’s, netplads’s, lexcom, cisco’s skyld!

LAD os sagsøge dem alle ind i helvede. De dumme svin. DE udnytter vores børn og tvinger dem til at sælge deres krop på de mest hensynsløse grimme hjemmesider.

I en række artikler*) nu på Ekstra Bladet fremgår det jo tydeligt at det danske internet er gennemvædet af de rene forbryderkarteller. De sælger små børn, hvis de ikke spiser dem!

GIV udbyderne lov til at gemme kreditkortoplysningerne i en database, så de hurtigt kan tjekke om det er den samme psykopat som opretter flere kontoer med samme kreditkort. DET vil fremme sikkerheden!

Hvorfor er det ikke lige at vi ikke sagsøger Ritt Bjerregaard for Skelbækgade? Endsige, flise fabrikanten som luderne står på, eller dem som har anlagt vejen de gamle svin af kunder køre på, de bilfabrikanter af de biler de kommer i, det olieselskab der sælger benzin/diesel til deres bil eller det firma der udbetaler løn til ham der er ude for at få en luder? Yet better.. meget bedre.. Lad os sagsøge kondom fabrikanterne, sådan nogle svin, de tjener jo penge på andres ulykker!

VÅGN OP! Vi står på kanten til afgrunden, falder vi i, så er det slut med ytringsfrihed og demokrati på nettet.
Jamen… Taler du for at børn skal sælge sig selv på nettet?
NEJ! Lyt dog efter for helvede.

Men hvis udbydere/hjemmeside ejere skal være ansvarlige for deres brugers opførelse i foums/communities sites. eller webudbydere skal være ansvarlige for deres kunders websites/produkter der sælges via kundens hjemmeside. SÅ er det slut. Så har vi ikke nogle steder at smide indhold på nettet mere, og så har vi ikke mere ytringsfrihed og demokrati.

Det ender med at Kina griner af os, og ikke at vi griner af Kina.

PS: Dette indlæg i min blog er så fyldt med ironi så jeg bliver nød til at påpege at det er udover det som det plejer at være.

*)
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article362761.ece
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article362871.ece (bemærkelsesværdigt.. gav første version ikke nok omtale?)
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article363694.ece