Undskyld? Er det en iphone?

nu har jeg efterhånden i et stykke tid haft en iphone med mig rundt.

Det er snarre en sjældenhed end det er hverdag at man kan sidde med en iphone på bordet / stå med en i hånden uden at blive antastet… “undskyld? Men er det en iphone du har der?”

Det er et sagnomspundet device, som henrykker og starter samtaler.

Men er det så opmærksomheden værd ?

Ja!

Men hvor er mms’erne, hvor er copy/paste, hvor er 3g og hvor køber man så en?

Jeg savner ikke mms’er (jeg er sgu nok for gammel!). Jeg tror jeg har sent 5-6 stks i min mobiltelefon periode..

Jeg savner lidt copy/paste.. Feks mens jeg skriver dette blogindlæg… Ja.. Fra min iphone.. Fra høegs..

3g ? Telefonen er født med edge. Dvs faktisk en gprs/turbogprs. Jeg har ikke telia, som er den eneste danske udbyder af edge. Så jeg må nøjes med gprs. Og det virker faktisk også fint til googlemaps / ssh sessions / apollo (msn).

Om jeg savner 3g? Næh.. Hvor mange videoopkald har du lavet?

Hvor køber man så en iphone? Tja. Steve jobs, du burde give alle nem adgang til denne vidunderlige teknik.

Desværre er det sådan at man skal kende en i usa som skal ud og købe en telefon til en. Og ikke nok med det, han/hun skal også tjekke telefonens serialnumber for om telefonen er den korrekte fremstillingsuge, så den kan blive fixet til at virke som andet end en avanceret ipod.

…. I wrote this on my iphone

 1. Lars D

  November 22, 2007 at 11:22 pm

  3G kan andet end video, bl.a.:

  – Hurtigere data. Det virker bedre nogle steder end andre, f.eks. er 3G hos TDC i København ikke imponerende, men TDC’s 3G i f.eks. Vejle rykker ganske godt.

  – Kør data og telefonsamtaler samtidigt. Det er nu ret genialt, at man kan snakke i telefon handsfree samtidigt med at man kigger efter noget på nettet. Og hvis man har en bærbar PC, så er det helt genialt, at man bare ssh’er/surfer/mailer videre selv om telefonen ringer.

 2. Kim Schulz

  November 22, 2007 at 11:39 pm

  jeg må indrømme at jeg synes det er 99% hype og 1% relevans der er i sådan en iPhone.
  Den minder lidt om de der flotte gaveæsker man kan se i nogle forretninger. Inde under den flotte indpakning er der ikke rigtigt noget. Hvad kan Iphone som går den så interessant?
  Være smart i designet, tjaa den er da fin nok. Ligner lidt en del andre pda’er og mobiler på markedet.
  Afspille musik? tjaa det kan de fleste moderne mobil telefoner også.
  Afspille videoer? jaja det kan flere og flere telefoner også (og de kan sørme også optage dem).
  være en telefon? joda helt sikkert, men ikke på nogen måder bedre end andre almindelige mobiltelefoner. Signalet er derimod målt til at være en smule lavere end gennemsnittet.
  Lækkert UI? jaja men så er vi tilbage til gaven og indpakningen igen.
  Surfe på nettet? Wow det kan de fleste nyere mobiltelefoner sørme også og de gør det mindst lige så godt.
  Få installeret programmer? nånej det kan man kun hvis man bryder ens garanti og bryder ind i telefonen. smart smart NOOOT!
  Lækker touchscreen? ja det har den og det er faktisk en af de bedre (ikke bedste) jeg har prøvet. Den har multitouch input som er sjovt nok, men ser du på en iPhone brugers brugsmønster så er det ikke noget der bliver brugt så ofte.

  Listen kunne blive ved og i enden vil jeg komme til samme konklusion som jeg startede med. Den kan ikke noget som min almindelige mobil telefon ikke kan. den gør det ikke bedre og er efter min mening ikke meget kønnere.
  Men hype det har den da kunne skabe :-)

 3. Søren Hansen

  November 24, 2007 at 4:18 pm

  For to uger siden var jeg enig med Kim. iPhone var mere hype end det var brugbart. Men så så jeg Peter præsentere sin iPhone for mig, og jeg var solgt med det samme!

  Jeg har nu også fået fat i sådan et væsen, og jeg fortryder ikke det mindste. Skærmen er dejlig stor, og der er god opløsning, så websider faktisk kan ses på en rar måde.

  Den har en langt mere behagelig mail klient end det jeg bruger til daglig. (Ja OK, der skal ikke meget til at slå Outlook fra arbejde, men den slår også Thunderbird med flere længder, og ja, den viser alle foldere i IMAP)

  Helt igennem er den bare behagelig og rigtig godt lavet. Skulle jeg betale 5-6000 kr for den, så ville jeg ikke mene den var det værd. Men med den nuværende devaluerede dollarkurs, hvor man kan få fat i en iPhone til under 2500 kr, så er det ikke prisen der afskrækker mig.

  Her har vi en helstøbt telefon, som på en behagelig og brugbar måde også har integreret alt muligt andet lir ind. Selvfølgelig er det legetøj, men det er meget brugbart legetøj.

 4. Anders

  November 26, 2007 at 12:10 pm

  Ja altså jeg lækker mig i linie med Søren. Det var et hype – hold nu op det er en tlf… ja og dog. Den er bare lige lidt federe bedre hurtigere og ja lidt mere latteeffekt. Jeg lånte peters tlf i 5 minutter og tænkte hmm ja ok men jeg var lidt ligeglad, indtil jeg faktisk brugte den i længere tid. Nå ja der er en hvis tiltrækningsevne ved at have en iPhone – hvilket intet gør.
  Sad forresten til en fødselsdag hvor jeg pænt blev bedt om at låne tlf ud, så den så først 8 timer senere, da jeg spurgte om jeg måtte få min fon igen og fik den modvilligt tilbage. Den er fed og den virker – tak til chefen og apple.

 5. Anders

  November 26, 2007 at 12:11 pm

  lægger mener jeg :P

Comments are closed.