3 – Det demobile smaltråds net – Mac OS X

Øj øj øj…

Vi er ved at være klar med en lille “anmeldelse” af 3’s “demobile smaltråds net.

Som du måske nok fornemmere er jeg ikke just en superglad person. Vi opsummere:

1) Driver der følger med er en 2006 driver/interface til driveren.. Den fremstår som “DEMO” i adresselinien, og er meget begrænset i ydeevne og indstillinger. Feks virker det lettere umuligt at låse den til netværk/protocol. Det er muligt at driveren er den “nyeste”, men fancy indpakning og nem installation er ikke noget 3 gør det i.
2) Det er umuligt at finde generic drivers til e220 Huawei modemet

3) Det er nemt at finde Vodafone’s driver.. de er her: http://www.business.vodafone.com/site/bus/public/enuk/support/10_productsupport/laptop_connectivity/40_software/software/10_latest/p_mac.jsp , men de er låst til vodafone.. og kan ikke bruges (men ser ud til at indeholde alle de features/indstilling som jeg efterlyser).

4) Der findes buyware drivers til OS X, sjovt nok installerede jeg dem samtidigt som jeg afinstallerede vodafone driverne.. og så virkede de slet ikke.. (hint.. der blev slettet fælles filer). De er her: http://www.novamedia.de/e_pages/e_produkte_mac_l2n.html .. og koster 75 EURO!

5) Leder man længe nok, så finder man forum tråde med 3 medarbejdere, i feks england, som “aldrig før har hørt om problemer”..

6) Husk at 3 er firmaet der præcisere datamængde med: “Og husk: Der går 1024 KB på 1 MB og 1000 MB på 1 GB.”

nåh, jeg må hellere ringe og spørger 3 imorgen efter de “rigtige” drivers..