Hvad man bruger 3 bredbånd til..

Jeg var, som mange gange før, i Fields her til aften for at shoppe lidt.. tøj og stuff, og går så forbi 3 butikken i fields.

Jeg har hørt om 3 Bredbånd, og sådan et mobilt 1,5 Mbit bredbånd vil jeg godt kunne bruge til min MacBook Pro, både når jeg vader rundt og herhjemme.

.. Men så var jeg lidt nervøs for om der var begræsninger, eller andre ting jeg skulle være opmærksom på, selvom jeg ikke bruger nettet meget, så er det ret meget post jeg behandler i mine IMAP folders.

Jeg spurgte derfor, hvad hvis man træder udenfor 3’s net.. “så virker det ikke…”

… Hvad hvis man downloader meget/ er der begrænsninger på download?
Svaret på det var: “Hvis du downloader ret mange ulovlige film, dvs feks 20 på en måned, så lukker man typisk forbindelsen for resten af måneden, for så har du belastet netværket ret meget. Men hvis du feks nøjes med 6 ulovlige film, så sker der ikke noget”.

Jeg undre mig lidt… Hvorfor skulle jeg downloade ulovlige film? Hvad hvis jeg brugte 20 GB trafik på en måned på krypteret vpn og IMAP-ssl ?

Det kan være vi finder ud af det… :)

 1. Peter Makholm

  May 22, 2007 at 8:31 pm

  O Tempora, O Mores.

  I gamle dage målte man informationsmængder i enheder givet ved biblen, menneskets DNA, Library of Congress. Men i dag er det åbanbart “ulovlige film” der er enheden for informationsstørelser vi skal trækkes med.

  Hvad er størelsen af en “ulovlig film” i vore dage? 1,2GB eller distribuerer man dem i DVD-størelse?

 2. czar

  May 22, 2007 at 8:37 pm

  DivX blev specifikt nævnt…

 3. hunterkil

  May 23, 2007 at 6:42 am

  DVD Film bliver også mere populære.. for det meste i DVD5 udgavee (4,7gb)

 4. BurningShadow

  May 23, 2007 at 5:02 pm

  Jeg kan lige forestille mig en eller anden stakkel, der bliver snuppet af APG, og forsvarer sig med ordene “Jamen 3 sagde at det var iorden hvis jeg kun hentede 6 film hver måned…” :-D

  Hvis de også sælger harddiske, så vil jeg derind en tur… Så siger de sikkert at der er plads til 660 ulovlige film, og hvis så man har tænkt sig at bruge den til lovlige film, så skal man til at stå og omregne…
  Hvis vi antager her at der med “ulovlig” menes 700MB DivX film, og at der med “lovlig” menes en gennemsnitlig DVD, så kan det konverteres til kurs ca. 6,6…

 5. dex2k

  May 25, 2007 at 12:55 pm

  det er godtnok dårlig karma at en officiel kontakt fra sådan et firma udtaler dette.

  jeg er spændt på hvor meget båndbredte du når at bruge før de anklager dig for piratkopiering.

  Keep us posted :-)

  /dex

 6. timmy

  May 29, 2007 at 1:17 pm

  Det var en sådan replik jeg godt vil have sælgeren til at skrive under på ;)

  Meget interessant hvis de siger man bruger for meget båndbredde og svarer tilbage med at man ikke har hentet ulovlige film.

Comments are closed.