DK-Cert, OMFG?!?

“Rar er en komprimeringsalgoritme, der bruges af styresystemet Linux, hvilket tyder på, at der er Linux-folk blandet ind i konstruktionen og udsendelsen af den her ondsindede mail,” siger Preben Andersen.

Sådan noget kan få mig til at græde, græde fordi det for det første ikke er sandt, græde fordi det er direkte  forkert, og tude af grin over at en person i hans possion (dk-cert boss flaf) kan komme med en udtalelse SÅ massivt åndsvagt.

RAR var et, som jeg husker det, et russisk opfundet komprimeringsformat, som kom frem dengang i de glade dos/windows dage. Først senere blev det lavet til andre OS’er, herunder kan jeg bla installere det på min freebsd fra ports.

At konkludere det nok er “Linux relateret” er FUD FUD og extra FUD.

Preben du skulle fandme skamme dig over at sige sådan noget pis!

Du kan læse resten af artiklen her

 1. BurningShadow

  March 23, 2007 at 1:48 pm

  Hvad ser der med folk, i disse dage???
  Det får mig til at tænke på noget jeg fandt den anden dag, hos EB:
  “For årsagen til startvanskelighederne var, at computeren indeholdt for mange filer,”

  For mange filer?!?!? Det må være seriøst mange, eller et helt afsindigt dårligt FS/VFS/OS…

  http://ekstrabladet.dk/112/article283056.ece

  Det er dybt, dybt tragisk :-(

Comments are closed.