Kvinder :)

mmm.. Det er længe siden det emne har været på programmet. Ikke fordi jeg går og kan vælge imellem en masse, men kan kan jo ikke lade være med at se på dem, vel? :)
.. Engang imellem møder man folk der ændre ens verden, gymnasievennerne, som jeg stadig snakker og mødes med, nogle af dem ser jeg ofte, andre knap så tit og nogle arbejder for mig. Dem ville jeg ikke undvære :)
For nu snart mange år siden mødte jeg et 3 kløver, som jeg er blevet gode venner med, Gitte, Anja og Simon.. Folk jeg er meget taknemmelig for at havde mødt, og som uden tvivl har ændret min verden og åbnet op for endnu flere mennesker fra så langt væk som jylland :)
Men…… at søge efter den eneste ene, er et utaknemmeligt arbejde, især her i København, men sikkert også andre steder.
At prøve ivrigt, giver typisk det resultat at man ikke finder noget, eller det man finder er et desperat forsøg på at finde lykke.

At ikke at prøve.. ja, det giver intet… Hvorfor skulle man sidde i hjørnet og trille fingre, bare fordi man ikke lige er gennemsnits personen?
At bruge tid på www.dating.dk er næsten synonym med at finde en kvinde på 35 med 4 børn fra Rødovre, der studerer. Ikke der er noget galt med børn.. Men jeg tror jeg godt kunne nøjes med mindre end 4 ligenu :)
… skulle man så endelig møder en, og hun er sød, smuk og intelligent.. Så ved man dårligt nok ved hvad man skal sige bare for ikke at skulle dumme sig. Suk :)
.. og man ved aldrig hvad hun tænker om en, det kunnen være at hun bare vil have en ven.. Og jeg bare er et fjols som aldrig forstår hvad der står mellem linierne, og at miste en god ven, det vil jeg hade :)
.. og så er der altid spørgsmålet.. Hvorfor skulle en kvinde vælge mig, jeg er arbejdsnarkoman, nørd og .. tja.. ?

Elsk livet, verden, regnen, solen og stjernene.. Det elsker også dig, altid :)

  1. peter.makholm.net » Blog Archive » Czar om kærligheden

    March 5, 2007 at 10:57 am

    […] Czar skriver om at finde den eneste ene – kunne ikke have skrevet det bedre selv. […]

  2. Peter 'brother' Makholm

    March 5, 2007 at 10:59 am

    Kunne ikke have skrevet det meget bedre selv…

Comments are closed.