Mission ny mobil

Jah..

Jeg skal have en ny mobiltelefon..

Den gamle telefon er nu mig så hadefuldt i blikket, at det er lykkes mig IKKE at sige tak for en herlig nytårsaften til to venner, at det er lykke mig IKKE at svare venner på spørgsmål og i det hele taget umuliggjort kommunikation via SMS.

hvorfor nu det?

Jo, jeg plejer at “lukke” vinduet med “sender sms” når jeg har trykket send… det betyder bare at telefonen gør dette i baggrunden, og jeg ikke kan se på nokia’s latterlige gif animation… men siden sidste opdatering, så betyder det at afsendelsen AFBRYDES og sms’en ligges over i klader..

Hurra for nokia, det er sgu da godt nok det værste PIS på guds grønne jord at ændre opførelse på en telefon ved firmware update, isf at smide det IP telefoni som der forventes, eller smide bugfixes på.

Så nu vil jeg have en ny telefon, jeg kan simpelthen ikke mere klare min N80. Jeg har før håbet den var død, nu gider jeg bare ikke eje den mere.

Så nu var jeg så ude og se på telefoner.. Nokia er IKKE på listen.

TDC Butikken på strøget var mit mål, jeg går ind og ser på række op og ned af nokia/benq/lg telefoner.. undre mig en del over hvor eg M600i og P990i er? De er så nede i erhvervsafdelingen (?).

… så smutter jeg ned i erhvervsafdelingen og står og glor på eg en samsung “funtoys” telefon… jesus christ! fuck! Deres ultratynde telefon tiltaler mig, den er lidt fræk, men med kun 200 timers standby i specs, ca 1/2 af alle andre, så er jeg meget nervøs for jeg kommer til at gå rundt med en telefon og OPLADER hele tiden.

Men “kærlighed falder på M600i og P990i, som vist i øvrigt begge er hjemme.

M600i:
Fin telefon, rimelig menu system, det er tasterne som her er specielle og hvor jeg siger stop. telefonen er lidt bredere end normalt, og bogstaverne til sms’er osv er der 2 af pr tast (mod normalt 3 eller flere). Telefonen er med andre ord beregnet til tohåndsbetjening når man skriver sms’er mja.. mjo.. puha.. nej.. tastaturet er nok ikke lige mig.

P990i:
Jeg har en del venner som har denne. Det er for mig mere en pda end en telefon, og det ldier den imho nok under.
Telefonen har en robust størrelse, dens “klap” er “fin”, og kan afmonteres, men efterlader så en med nogle minibittetiny taster, og en trykfølsom skærm.. suk. Telefonen er relativ let, virker hvertfald ikke tung. Men menuen er tung..

ud over det er der kun telefoner til børn og poptøser, eller “smarte” qtek telefoner, som ikke falder i min smag… det er fucking hårdt!