Dagen internettet døde

.. Det var en smuk dag, d. 22 November 2006 da internettet døde, og ikke længere var frit og tilgængeligt uden censur.

Dagen havde været en smuk og dejlig efterårsdag, jeg cyklede på arbejdet, smilte til en smuk kvinde der gik over fodgængerfeltet på vej til arbejde..

Men… De skulle ødelægge det hele

Som et knytnæveslag midt i trynen, lige midt i det smukkeste..

*SLAMBAM*

Velkommen til diktaturstaten og den frihedsberøvet danske befolkning, vi er åbenbart ikke voksne nok til selv at måtte bestemme hvilken sider vi må gå ind på. Vi skal have et politi til at sidde og grenske sider så vi kan blive holdt væk fra de farlige steder på nettet.

Vi startede med børnepornografi filteret, det kan være svært at argumentere imod, udover det giver mulighed for en teknisk glidebane.

Nu bliver det så MP3 hvor slaget står, og i første omgang er tabt. Vi kan nu herfra slås med retten om sider som måske engang har haft et link til noget der vistnok omtalte måske en side med noget indhold som kunne tolkes som et indirekte link til at gå ind på en side hvor man kan downloade en mp3 fil, som MÅSKE ikke er lovlig at købe via den side da de ikke har betalt deres telefonregning..

HVOR STOPPER VANDVIDDET OG HVOR BEGYNDER HELVEDE!

Det varer alligevel ikke længe før vi bliver flooded med “cache dns services” i udbud, så lad os allerede fyre en af med det samme: 195.140.140.55 er en ip adresse som kører en troværdig cachedns .. Vi bruger den internt til trafik, så den har IKKE en omdirigering af jyskebank.dk, paypal.com eller lign til phishing sites.. men kan du være sikker på det ikke sker?

Jeg glæder mig allerede.. Jeg vil ønske jeg blev stævnet for at stille troværdig dns service til rådighed. Nok mest fordi vi snart smider noget op på cachedns.dk .. :)
Now.. sue me assholes!