Træning, vægt og det der..

først: vægten er ca 123-124 for tiden. Ikke lavt nok, men stadig et vægttab. Jeg skulle gerne havde været på 120 kg 1. november, det sker ikke.

Pt slås jeg lidt med ændret vaner mht arbejde, jeg kan ikke mere tage bilen på arbejde, derfor skal jeg enten gå (!!), cykle (HAHA) eller .. ja.. blive hjemme.

Det er lidt svært for mig at lave en god beslutning om, ud over det har jeg været syg, så jeg har haft holdt mig lidt væk fra fitness, dels fordi jeg ikke havde noget luft, dels fordi jeg helst ikke vil smitte alt og alle.

Men, idag tror jeg at jeg har set lyset. Jeg cyklede frem og tilbage til det nye kontor i snaregade. Helt fantastisk dejligt. Det bliver mit nye jeg.

Nu skal jeg bare beslutte om jeg daffer til træning først.. hjem og skifter taske, og så arbejde.. eller om jeg prøver det hele på en gang.. og så skal have en taske med vådt træningstøj stående på arbejdet et sted?

At træne når jeg kommer hjem er ikke sandsynligt. Jeg er til tider hjemme kl 20-22 .. træningscentret lukker kl 20-21 .. og jeg skal være der 2 timer.. (ca)

 1. Asger

  November 21, 2006 at 9:14 pm

  Hvorfor være i træningscenteret 2 timer? Hvis du får trænet en time hver dag er det da rigeligt fint. Det vigtigste er at komme i gang så livskvaliteten bliver forbedret. Held og lykke.

 2. czar

  November 22, 2006 at 8:00 pm

  Et ordentligt træningsprogram tager mere end 1 time ialt

  very simple :)

Comments are closed.