Jeg hader kunder.. som..

… tror de kan true mig, min person, min virksomhed til at være bange for deres store slemme advokat..

Been there, done that!

JEG ER TRÆT AF DANSKE ADVOKATER!

Så sagsøg mig da for helvede langt ind i helvede, jeg er jo virkelig en samfundsmæssig trussel som giver folk mulighed for at tale.

Det seneste advokatstunt er så at jeg er nu også ansvarlig for når en kunde markere sin eu ansøgning med varemærke krav, så skal jeg vitterlighedsgøre at der ER tale om et varemærke, og kunden rent faktisk har rettigheden til det.

Hvor dumt er det lige? Hvis jeg opgiver på en låneansøgning at jeg ikke har gæld, og jeg ikke er i ribers, kan jeg så sagsøge forretningen som gav mig lånet og solgte mig tv’et, selvom jeg stod i ribers?

Eller vil jeg selv stå med ansvaret fordi jeg er en narrøv som ikke fattede teksten men underskrev og acceptere betingelserne? (og her ved jeg godt at man så undersøger om folk er i ribers.. lidt dårlig sammenligning, men alligevel.. )

No cookie for you! assholes!