Mail.app .. the story..

Jeg er stadig ved at importere/konvertere og installere mails…

Jeg har fundet ud af jeg nok er mail addicted.. ikke mindst fordi Mail.app nu har opgivet at fortælle hvor mange mails jeg har som er ulæste i dens lille fikse icon.. men fordi den blot skriver “Lots” ..

Konverteringen gik fint, tog små 24 timer.. jeg har nu er række mapper og ting jeg skal flytte rundt på, og lave nye filters så nye mails kommer ind i de rigtige mapper. Det er som forventet.

Mail.app er glad for ram, og jeg har desværre ikke nok, men med lidt held kommer de 2 gb ram i morgen..

Du sidder så og tænker, hvor mange mails har han så? svaret er lettere uvidst, men jeg vil antage jeg smider rundt med ca 200000 eller flere emails, og de er alle max 1 år gammel.

Spotlight har allerede bevist at det er noget jeg bliver glad for, jeg kan nu søge, på få sekunder i mine mange mange mange emails.. det er virkelig fantastisk dejligt.. jeg kan søge på kunders domæner og på få sekunder få et svar.

Sååh.. det ender med jeg bliver glad for min mac :)