Pas på det der internet, det er ren TERROR!

Idag kan man så læse i BT at vi skal overvåges mere endnu pga de her 10 brittiske fly der vistnok var forsøgt terrorangrebet..

Fair nok, de fangede vist nogle med skumle bagtanker og med en mission…

Men hvorfor fanden skal vi nu til at ødelægge alt ved internettet som gør det til netop det frie værktøj det er? Vi har i forvejen google der løber den kinesiske regerings ærende, og vi har TDC til at småpille i DNS informationer på nogle domæner pga børneporno.. fair nok. (var det Kina tingen eller TDC tingen jeg synes var fair?).
Jeg har sagt det før, jeg siger det igen, eller skal jeg skrige det så folk snart fatter det?!

Vi har en flok danske advokater der tror man kan sagsøge DNS udbydere fordi det er enkeltmandsfirmaer, og fordi de tror vi bukker pænt.

Vi har danske advokater der vil lave TDC modellen på feks allofmp3.com (ohh.. yeah.. pleeeeease sue me for linking, your time is very importen to us! Thank you for bringing this to court!)

HVIS I IKKE STOPPER LIGENU MED AT BEGRÆNSE OG LAVE SMAGSDOMMERI OVERFOR NETTET, SÅ ER DET DØDT!

Så har vi kun store virksomheder tilbage der kan overholde “loven” og dermed præsentere indhold, vi har ingen græsrodsbevægelser, vi har intet initiativ i små virksomheder, vi har intet indhold ud over stærkt filteret indhold.

For helvede, det bliver kedeligt!

 1. Flemming Jacobsen

  August 16, 2006 at 8:38 pm

  Og det værste er at det kommer ikke til at give den mindste ekstra sikkerhed.

  Det vil være naivt at tro at nogen har tid og budget til at gennemgå logs _før_ der er røget et par uskyldige (som resultat af et par fanatiske bagstræberes bomber), og når de lig så _er_ på bordet og der pludselig ingen ende er på de ressourcer der kan anvendes, så kan man sikkert grave nogle forbindelser mellem islamister frem – men på det tidspunkt er det jo ligesom ligegyldigt, for da er folk døde.
  Derudover er jeg rimeligt sikker på at de islamister som logningen påstås at skulle frelse os fra, på trods af deres tanketomme verdenssyn, nok skal have lært at bruge krypterede emails …

 2. Ulrik

  August 17, 2006 at 1:14 am

  Egentlig tror jeg, at internettet, som vi kender det i dag, vil dø af noget helt andet:
  Problemerne med spam (i mail og fora og andre steder), hacking, phishing o.s.v. er stigende – og har vel altid været stigende.
  Hvis den tendens fortsætter, vil der komme en dag, hvor problemerne/ulemperne ved nettet overstiger fordelene – hvor det simpelthen bliver for besværligt at få noget til at fungere. Og så dør nettet.

  Men jeg tror også, at uanset om det bliver politikere, advokater eller it-kriminelle, der slår nettet ihjel, så skal der nok komme noget nyt. Internettet er jo ikke det første net, så det bliver nok heller ikke det sidste.

 3. stderr

  October 4, 2006 at 2:53 pm

  Kan vi ikke slå det hele sammen og får advokaterne til at føre log over alt den spam, vi modtager?

  Så har de i det mindste noget at lave, så vi andre kan slippe for deres pjat…

Comments are closed.