Apple online shop.. godaw do!

Nu vil jeg ikke kalde mig selv en novice udi handle på internettet med kreditkort..

Eftersom jeg får en del dankortbetalinger hvert år, og køber meget aktivt selv ting på nettet med mit kreditkort, så er det til STOR overraskelse at jeg simpelthen ikke er i stand til at købe en fucking ipod og tilbehør fra apple store UDEN at jeg skal ringe til deres fucking support!

Valget er simpelt, man har mastercard, visa og dankort.. i forgårs godtog den mit ene dankort, og alt var ok, alt blev lagt i kø.

Idag skal de så gennemføre handlen.. dette fejler.

af grunde ud over hvad jeg ved er nu visa valgt for mit kort, jeg suspekter det er forsøgt hævet igennem worldpay, isf pbs.. men det går bare ikke, for mit kort bruges hver måned til betalinger af hosting i udlandet, samt en del andre ting i udlandet..

så at trække 5000,- på det, når limit er 15000,- er liiiige optimistisk nok.. men nej, apple, VIL åbenbart trække det igennem worldpay.. derfor går kontrolpanelet hos apple så i pigesur mode, og kræver jeg skal ringe til deres support..

jeg daffer så ind under account oplysninger og ændre main kort til mit sekundær visa/dankort.. det godkender apple, ligesom de godkendte det andet kort for 2 dage siden..

Men kontrolpanelet er stadig pigesurt… flot.. dejligt.. og supporten er nu lukket..

DET ER FUCKING NEMT AT HANDLE HOS JER APPLE! Og jeg er tilmeldt “1-click” .. it’s just as easy as one click on the mouse.. Yeah.. MY ASS! FUCKING MORONS!