Ny blog software..

Tja.. jeg blev træt af zope og plone mm.. jeg brugte det ikke rigtigt..

Som dagens gode nyhed, så aner jeg ikke hvordan jeg skal tage de gamle indlæg ud og smide over i min nye blog (den du læser). Så jeg vil i en periode vedligeholde eksistensen af den gamle side (nok snarre lave en html dump af siden, men ligenu lade plone kører).

Måske jeg kender en sød pingvin som kan hjælpe mig med at presse noget RSS 2.0 ud af plone.. Men det er sådan set ikke noget nogen skal bruge til noget..

Jeg vil nok prøve at flytte nogle af de gode indlæg over efterhånden som jeg har tid (haha!!)

Jeg håber du fortsat vil spilde din tid på at læse min blog :)

  1. heinohund

    July 19, 2006 at 11:34 am

    Det er godt nok svært at læse din blog efter den har fået sin nye fine farve :o(

Comments are closed.