Mondeo Allergi!

Tja, du kan lige så godt få hele historien, i fredags blev jeg stoppet på motorvejen ved roskilde, for angiveligt at havde kørt 132,19 i gennemsnit over en 2,5 km strækning.. af en mørk mondeo.. Bøde: 1000,-

Idag, mandag, blev jeg stoppet på Samsø.. af en mørk mondeo……. da jeg overhalere den med ca 100 km/t

betjenten er lettere mopset over at jeg ikke “respektere at det er en ferieø” .. (okey, der er legende børn på vejen?? Hvor??). at han selv ligger og kører privatkørelse i reklamebilen, det er nok helt ok.. hmm

Nuvel, jeg blev spurgt “Er du feriegæst herovre?” … hvortil jeg svarede.. “Nej”.. hvilket jo er korrekt. Så spurgte han, “nå, så du bor altså herovre?” .. Her var mit svar sjovt nok også “Nej”..

Så så han lidt mere underlig ud i hovedet, det var nok for tidligt til det var sjovt, eller han bare ikke gad skrive noget, jeg fik mit kørekort, og besked om at køre..

 1. Nicolaj Wyke

  July 16, 2006 at 4:34 pm

  Haha !! ;P
  – heldige asen ;-)

 2. UWEMANN

  July 20, 2006 at 12:42 pm

  Kør ordenligt, Batman…!! :o)

Comments are closed.