orango.dk – nu med ny virkelighed..

Jeg har en glædelig nyhed (og en trist nyhed).

Den gode nyhed er at vi nu bare venter på retten i Næstved skal afsige en dom, som ud fra Orango ApS’s henvendelse til retten i forrige uge, bliver en dom uden retssag og deltagelse fra Orango ApS’s side.

Argumentet for dette er at man troede man “kun skulle vinde domæneklagesagen”, og ikke var forberedt til et slagsmål i retten om retten til domænenavnet efterfølgende, og slet ikke at man kunne ende i en principiel retssag om rettigheden, og man “i øvrigt ikke anser resourcerne som en evt retssag koster, som at være dækkende for værdien af domænetnavnet” (!)… Orango ApS har derfor valgt at trække sig fra retssagen.

Den dårlige nyhed er nu bare, at vi bliver nød til at vente på endnu flere tåbelige sager fra domæneklagenævnet, sager som igen sætter vores retsfølelse over styr og som får os til at bryde sammen i grin og gråd, samtidigt.

Men de vil komme, de eller den sag, og der er jeg også klar til at smide de første 25000,- til retssagen *) som endeligt og uomtvisteligt kan ændre denne praksis.

Jeg vil være stolt af at kunne sige det er resultatet af forbrugernes vagthund, forbrugerrådet, ombudsmanden eller i det mindste DIFO som havde gået ind og rusket op i loven. Det kan jeg ikke.

*) under forudsætning af vurdering af principiel karakter fra husets advokat.

 1. Søren Gleie

  February 4, 2010 at 3:07 pm

  Godt gået! På vejne af virksomheder med moral og som kunde hos gratisdns i mange år, er jeg super glad for du gik ind i sagen og nu med glædeligt udfald!

 2. Free TM

  March 4, 2011 at 12:22 am

  “På vegne af virksomheder med moral….”

  OMG, Søren du lever da virkelig op til titlen som skizofren, hvis du ikke selv kan se hvor hysterisk morsomt det (sædvanlige) mundgejl og tomme titler/løfter er!

Comments are closed.