Domain registry of America -> Domain renewal group.. SCAM ALERT!

Vi er blevet oversvømmet med henvendelser om Domain Renewal Group, det nu tidligere DROA.

Vi blever ved med at modtage en del henvendelser som sagt, så det er vist på tiden med en genopfriskning af hvordan deres henvendelser ser ud, så du kan give dem til dine venner så de IKKE giver deres kreditkortoplysninger til disse scammers.

Scam
Scam
Scam from Domain renewal group
Scam from Domain renewal group
 1. Daniel V. Nielsen

  May 7, 2009 at 7:53 pm

  Jeg er lige blevet henvist til denne side efter at ha’ modtaget et lignende brev. Dum som man er i disse situationer var jeg få minutter fra at gå ind på deres side for at forny mit domæne, men heldigvis skrev jeg til mit webhotel som linkede til din side.

  De venligste hilsner
  Daniel V. Nielsen

 2. Peter Makholm

  May 14, 2009 at 3:43 pm

  Tjaaa, man skal bare handle hos nogle ordentlige udbydere.

  Det siger Thomas Folmann fra Surftown selv http://blog.surftown.dk/nyheder/domaene-svindlere-paa-spil-hos-onecom/

  Så det er åbenbart kun sådan nogle cowboydere som gratisdns og one.com der lader svindlere komme til.

 3. Klaus Elmquist Nielsen

  May 17, 2009 at 3:44 pm

  Tja, man må formode at svindlerne slår domænerne op i whois og sender regningen til registranten. Hvilket betyder at muligheden for svindel afhænger af hvad der står i whois, ikke af hvilken udbyder man har.

  Svindlen kan således ske for alle domæneindehavere og alle domæner, med mindre der er beskyttelse af personfølsomme oplysninger i whois.

 4. Thomas Adams

  May 24, 2009 at 12:30 pm

  Jeg har fået et af disse breve og jeg har nu valgt at udfylde brevet med forkerte svar (dvs forkert kort nummer og signatur)… Jeg har sendt brevet retur og GLEMT at sætte porto på brevet.

  Mit håb er at de skal bruge en masse tid på mit brev og samtidig komme til at betale portoen. ;)

Comments are closed.