DanID og digital signatur..

“Men i sidste øjeblik har TDC besluttet, at droppe ud af samarbejdet og har solgt sin ejerandel til PBS, der fremover vil få den fulde kontrol med DanID og danskernes digitale signatur.”

AAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRGHH!!!

 1. Ken Poulsen

  June 25, 2008 at 9:31 pm

  Lækkert… mere de kan fucke op…

 2. Rune Broberg

  July 24, 2008 at 2:13 pm

  Så vidt jeg kan forstå den her nye signatur, så fungerer det på den måde at i stedet for at jeg har min nøgle, som jeg kan bruge til at underskrive ting, så har PBS min nøgle, som de kan bruge til at underskrive ting hvis jeg beder dem om det – eller i øvrigt hvis de sådan lige skulle have lyst, selvfølgelig.

  Og så skal det også bruges til at logge ind på min netbank?

  Jeg bliver vist nødt til at melde netbank fra.

Comments are closed.