Verdens DUMMESTE netbank – Taaadaaa.wav!

Vi har hermed en nominering til DANMARKS tåbeligste fucking netbank.. Jeg står og skal købe credits hos en leverandør, og det småhaster.. Min leverandør benytter sig af det her “smarte” verified by visa, som i realiteten gør at man bliver smidt tilbage til ens egen bank for i banken at godkende transaktionen..  Jeg begyndte med 2000 USD .. blev afvist.. det er dog også tæt på grænsen, og jeg har købt software i udlandet i denne måned.. (endnu en FUCKING tåbelig regel).  1000 USD … samme problem…  500 USD …. samme problem… hrmf..  Det som undre mig mest er at jeg bliver omdirigeret til banken, og automatisk bliver sendt tilbage til sitet og “tak for din betaling” .. sært.. så kommer jeg i tanke om.. “Systemet er lukket

Du kan ikke bruge Jyske Netbank nu, da systemet er lukket.

 

Jyske Netbank er åben i tidsrummet 06.00 – 24.00.”  hvis man går ind på www.jyskenetbank.dk … jeg tænker… der er da ingen bank der vil være så fucking åndsvag at lukke for verified by visa betalinger i 6 timer om dagen… tror du det?Det tror jeg.. Skal vi se kl 6 i morgen om jeg har ret…? 

 1. Lars D

  December 29, 2007 at 10:13 am

  Til forsvar for Jyske Bank vil jeg så sige, at da man indførte Visa Verified, så var Jyske Bank vistnok den eneste, der rent faktisk havde orienteret deres kunder om det via deres hjemmeside. De andre banker var fuldstændig tavse.

  Min chef stod i Berlin og havde regnet med at shoppe hotel på lastminute.com den weekend. Så ringede han hjem og sagde, at hans danske bank kreditkort ikke virkede uden at han installerede sin danske bank signatur på computeren i internet cafeen… så jeg tilbød ham at betale med mit fra danske bank – det virkede heller ikke, da mit kreditkort ikke var bundet sammen med min danske bank aftale. Min kone havde slet ikke netbank (hun bruger linux), så hendes kreditkort var simpelthen blevet til en omgang billig plastik uden funktionalitet hen over natten, uden varsel.

  Så ringede jeg til en anden, der også havde danske bank, det virkede heller ikke. Så fik jeg fat i en, der havde jyske bank, men ikke var hjemme. Det spillede 100%, da nøglekortet gjorde, at han kan netshoppe fra en hvilken som helst computer.

  Efter al virakket spekulerede jeg så lidt oversikkerheden i det. Jyske Bank dokumenterer klart, at man nu er ved at indtaste sin adgangskode til dem, ved at de nævner en kode fra nøglekortet. Danske Bank’s side kan derimod nemt laves om til et phishing site…

  Jeg var allerede dengang godt og grundigt træt af, at Danske Bank havde dårlige oppetider og at funktionaliteten nogle gange blev lavet om og så ikke virkede ordentligt (f.eks. da nyeste Firefox til Fedora Linux blev afvist fordi den var for gammel), men Visa Verified var det, der fik mig til at skifte til Jyske Bank.

Comments are closed.