Nu med iPhone!

MMMmmmmmmm MY PREEEECIOUUUS!

Jeg fik i fredags min iPhone, en 8GB firmware 1.0.2/ 3.14.08_G telefon.

Desværre havde jeg en aftalt laptopfri weekend i sverige… ( ialt, 2 døgn uden laptop – den længste pause jeg har haft fra min laptop i 8 år! – dog med mindre nagios gav os en sms alarm).

Så jeg nåede først til at hakke på iPhonen her igår aftes.

jeg valgte at beholde den nuværende firmware version (Settings -> General -> About), da det er en kendt version at “hakke” på.

Mit valg af “værktøj” blev INdependence og iFuntastic

Det virker.. Regn med at tæsk rundt med anySIM i et par timer, indtil du opdager at programmet faktisk virker..

Jeg er vildt imponeret over touch og feel fra telefonen. Opdateringen fra itunes virker fint, integrationen med wifi de to steder jeg befinder mig ofte er nem.

Google maps rocks++++++ supersejt værktøj, og med integrationen med contacts er det pludselig nemt at finde ud af hvor folk rent faktik bor.. og se det på et kort.

Kameraet er et 2 Mbit kamera, det er der, det virker.

SMS funktionen minder meget om MSN/ICQ samtaler, og du kan nemt slette en helt række sms’er fra, feks nagios, ved blot at trykke på clear.. supernemt.

Tilt effekten, og brugerfladen er i det store hele MEGET gennemført. Jeg vil klart anbefale alle at prøve denne fantastiske telefon.

nåh ja…. Mindre mærkelig detalje.. Jeg bor i noget nyt byggeri, med den effekt at radiosignaler har svært ved at gå igennem, feks wifi og mobiltelefoni.

Men, iPhone… som er den her vildt mediehyped telefon, den kan faktisk virke.. folk kan høre mig når jeg snakker i telefon hjemme, i modsætning til min nokia 6320, og min nokia N80.. Min SE w880i virkede delvist.. men min nye iPhone virker bare!

Pris? ca 550 USD incl alt.. det er det hele værd!

Og nu til Leopard…!

  1. melvis

    October 30, 2007 at 10:53 am

    hmm godt at høre og som din ansatte vil jeg gøre alt for at kidnappe den så hurtigt som muligt.

    Vil også lige sige velkommen til vores nye maskot: iPhone håber ikke at Elmo bliver jalous…

Comments are closed.