Ny service fra Larsen Data!

Først havde vi GratisDNS.dk, så mxhotel.dk, netplads.dk, emotix.dk og digitaltcertifikat.dk.

Her i sommers fik vi så Whitehat.dk overdraget.

MEN..

Nu kommer den vigtige og uundværlige service til de danske forretningsdrivende. Det link du IKKE kan undvære. Linket du kan give til den lokale købmand/Føtex/Brugsforening med mere!

http://erdetjul.nu ?

“Uundværligt værktøj for vores forretning” – Anonym Føtex butik

“Jeg vidste ikke helt om jeg skulle smide den kunstige sne rundt i vores butik, så gik jeg lige ind på chefens pc og tjekke efter på erdetjul.nu, HELDIGVIS! For det var ikke jul!” – Anonym Netto butik

“Jeg skulle bestille nye varer hjem.. og så spurgte hende den søde fra kassen om der ikke skulle bestilles julemænd og juleting hjem, godt vi har erdetjul.nu så vi ikke bestiller juleting hjem i utide.” – Anonym købmand

  1. melvis

    October 25, 2007 at 12:43 pm

    Før var jeg træt og deprimeret meen så prøvede jeg erdetjul.nu – nu har jeg det meget bedre. Jeg har også tabt mig 5 kilo. Tak for hjælpen erdetjul.nu

  2. Freso

    December 23, 2008 at 1:42 pm

    Bare synd at selvom der er så lidt tekst, så er der fejl. Stort bogstav efter punktum (“bare”), og så er vare da vist i flertal og mangler derfor et lille r i slutningen… :)

Comments are closed.