6 days in hell… yet!

Mangler endnu 6 dage i helvede…

well, til at starte med er det gået fint, jeg har været rigtig meget i København i år, hele 3-4 gange i løbet af 3 uger var jeg tilbage. Dels for at deltage i det mest vidunderlige smukke bryllup, dels for at skifte diske i et nfs drev (6 diske ud af 8 smuttede på 14 dage!! FUCK MAXTOR MAXLINE III), været på kontor, og drikke mig stiv…

Men Samsø er og bliver ikke et hit for mig.

Naturen er fin, husene er flotte, de lokale er…. ehm… sære.

Feks… du tager traktoren ind til kiosken?

lokal bonde i byen

Men okey.. det har jo … ehm.. charme.

Naturligvis er der lidt at se på, en smuk kvinde eller to, et sødt smil fra den smukke ekspedient.. men altså.. JEG SAVNER KØBENHAVN! jeg savner mit kontor, min stol, mit bord.. jeg savner islands brygge, jeg savner at gå ned til havnebadet om søndagen og drikke en cola og se på vandet, jeg savner at cykle i København, på kastellet og omegn..

Jeg har forhåbentlig ikke smidt for mange kg på på mit 4-5 ugers ophold, den lokale kartoffelvægt siger ca 122 kg.. og det er stadig nogenlunde acceptabelt, set i forhold til jeg ingen tid har til at træne, eller muligheder for det, og total omgivet af mad.

Det er til gengæld rart at se at kontoret godt kan leve i 4-5 uger uden at jeg er tilstede, og der stadig er orden på sagerne. Måske jeg snart kan tage på ferie..!!

 1. Lars D

  July 29, 2007 at 2:14 pm

  Hej, Peter

  Hvis du har problemer med at holde vægttabet, uden at motionere helt vildt, så prøv madlog.dk.

  Jeg har indtil videre 20kg vægttab på 6 måneder uden sult, uden motion og uden at spise anderledes end andre, og restaurantbesøg, fester og lign. var selvflg. en del af det hele. Min kone har tabt sig 11 kg på 3,5 måneder, og jeg kan nævne flere, der har tabt sig tilsvarende.

  Princippet er nemt: Hvis du registrerer alt hvad du spiser, så taber du dig.

  Hilsen,

  Lars.

 2. UWEMANN

  August 7, 2007 at 6:37 pm

  Hvis du tager på ferie, så vil jeg med… :)

Comments are closed.