Pigen med det lilla skærf..

uhm.. som lovet igår på irc (hvilket i øvrigt minder mig om, dont irc’n’drink!) …:

[01:58:13] * czar hva de en meget sær t oplevelv se .. tror ejg e vil bloge om den.. irmodgen
[02:11:36] |Uni6|: tirl gengæld hra d et iekk ngoe t med løg at agøre
[02:11:50] (Eman skekull nok havde været deart)*

Nåh ja, vi var på polterabend igår, med den mandlige del af den nye familie Olrik. Jeg vil ikke afsløre for meget, synes selv David skal have lov til at fortælle Gitte om dagen :)

.. Som i nok gætter, så ender sådan en polterabend tur som regel som en bytur af en eller anden facon, og bedst som jeg står og er halvstiv på en bar i det indre København, så kommer den er lille sød pige hen til mig.. i sort dress og med et lilla skærf.

Det er nok her at jeg skal præcisere for den nye læser.. Jeg er 31 år, jeg gik 5 år i skole på noget som hedder Roskilde Private Realskole (en privatskole i roskilde, mindre fancy end det lyder). Sidste gang jeg så tilbage i den retning var i 1992. Det er 15 år siden!

… og nu står (stod) jeg så, lidt over midnat, på en bar i indre København, med en kvinde ved siden af mig, som i en mennskemængde på 3-400 mennesker, spotter en hun har gået i skole med (i klasse med?!).. som hun kan navnet på.

Og jeg aner ikke hvem hun er! pinligt! Og småstiv som jeg er finder jeg ikke ud af det.. ENDNU mere pinligt!

.. og nu er hun væk..

Stina? Anyways, hvis du læser det her, så skriv, så giver jeg en kop kaffe :)

(og ja, det tog mig 3 dage at komme op med et navn!)