Second Life!!!!111oneoneoneone

.. HEY! stop så svedske, så spændende er det fucking heller ikke.

Det som second life er ved at revolutionere er noget vi andre har oplevet i mange år.

Før 93, måske endda engang helt tilbage til ca 1980 var jeg på BBS’er, man snakkede med sysop’en, man chattede måske med den anden der var på den anden linie.. Måske ringede man til udlandet, noget der gav sved på panden og man så nervøst hen imod den næste telefonregning.
VI havde IRC (Internet Relay Chat) dengang i 93 (og også før, men i 93 gik jeg på nettet) og det var sjovt og spændende at skrive og tale med folk i Australien / Japan mm.. Sende billeder, have kontakt med nogen derude som man nok aldrig møder i virkeligheden. Vi var meget ideologiske dengang. Den gang var det spændende at logge på en ftp server og søge efter free/shareware, det var spændende at snakke med en anden person på nettet.
I ca. 94-96 (årstal = estimate) begyndte folk herhjemme at få den idé at de kunne tjene penge på nettet, i den ånd blev eg. cybercity og andre ISP’er og internet butikker grundlagt, vi har ikke brug for en verden som minder om en forsimplet version af simcity/grand theft auto hvor vi kan gå rundt og se på folk, for som alligevel er noget andet end de udgiver sig for.
I 2000 kom jeg “always on”, jeg har nok faktisk ikke være offline i længere tid siden, faktisk var sidste år, under en tur til le mans nok den længste periode i 6 år jeg har været offline, og alligevel var jeg på den forkerte side af 5000,- i GPRS.

Second life er bare en repeat og sammensmeltning af det sociale aspekt i everquest/halflife/3.-person-spil-på-nettet, irc med en snært af qxl/qvc/ebay og tåbelige idéer.

Nåh ja, og så lige med den lille snært af MLM som jeg hader så meget…..

Glem det, tag ud og mød mennesker i virkeligheden, der er masser af dejlige smukke mennesker derude.

(Skrev jeg virkelig lige et blogindlæg imod internettets udvikling..??)

  1. UWEMANN

    March 26, 2007 at 8:35 pm

    “Nåh ja, og så lige med den lille snært af MLM som jeg hader så meget…..”

    – At hade noget uden at vide, hvad det er, er at ligge under for sine fordomme og fantasier. Det er snævertsynet og uoplyst. Du burde vide bedre…

Comments are closed.