Civil ulydighed!

…. Det er sjældent jeg går hen og bliver hippie alike.

Det er sjældent jeg opfordre til “modstand mod styret”..

Men nu er det nok. Vi kan ikke have en flok tåber til at sidde og bestemme over servers der står i udlandet, om vi som dansker må tilgå dem, bare fordi servicen, hvis den stod i danmark var ulovlig. MEN DET GØR DEN IKKE, den er under russisk lov. og det må vi respektere.

Ja, jeg snakker om allofmp3. Dagens dom i fogedretten er bevis på total mangel på forståelse for indhold.

Jeg kan ikke lade være med at græde af grin.. Velkommen til Danmark, her tror vi ikke på demokrati, men vi tror vi skal bestemme hvad indhold på nettet vores borger skal have ret til at se.

Jeg troede vi havde smidt Stalin i jorden?
Men jeg vil i den forbindelse ønske AllOfMP3 tillykke med en ny kunde, mig.. ($3 for et album er okey!). Jeg regner med at mange mennesker følger trop (og kom da ENDELIG med et fogedforbud imod mit blogindlæg!).
Jeg glæder mig til at se det!

 1. JC

  October 25, 2006 at 11:21 pm

  Er begrænsningen sat på IP-niveau eller på DNS-niveau? I begge tilfælde, vil man kunne lave en dansk webservice, der giver adgang til siden igen.

  I øvrigt kan jeg ikke se hvordan allofmp3-siden er ulovlig. De gør alt, hvad det er påkrævet i Rusland, og man importerer en MP3-fil. Det vil svare til at man køber en cd – lovligt – for … whatever … 40 kroner i Rusland og tager den til Danmark. Jeg tror næppe tolderne/APG/IFPI vil se det som et stort problem, men hvad er forskellen?

  Jeg tror, forskellen er, at ingen online musikbutikker har fundet på den fidus, og de slet ikke kan følge med ned på AllOfMP3s lave priser (engang betalte man 1 amerikansk cent pr. MB downloadet – nice!).

 2. hemsoe

  October 26, 2006 at 7:56 am

  JA.. for det er vel ulovligt at linke til dem..

  Er der forresten nogle som ikke er på TDC liner som kan prøve om de kan nå AllOfMp3…
  Eller er der server bare nede…

  Hvad er det man siger… Moral er godt, dobbelt morale er dobbelt så godt…

  Fy Fy – Kina.. I må ikke spærre for ting på nettet….

  /Hemsoe

 3. Dex

  October 26, 2006 at 2:45 pm

  Det er vel ikke ulovligt at henvise til dem, de kan vel alligevel ikke nåes?

  Det der undrer mig meget er at tdc har fået rettens ord for at de ikke er ansvarlige for hvad der ligger på deres servere, men vi kan godt dømme en udenlandsk server?

  mystisk, men hey, det er jo også danmark vi snakker om.
  Fordelene ved at leve inden for landets grænser svinder i en hast der er ret meget hurtigere end jeg kan lide.

 4. Michael Kjærsgård

  October 26, 2006 at 9:54 pm

  Jeg sidder på Tele2-linie, og jeg får http://130.227.3.69/ når jeg prøver at tilgå siden..

  Blokering er således lavet på DNS-niveau, dvs. et par tilføjelser i Windows hosts fil, eller skift af DNS-servere, så er jeg inde

 5. JC

  October 27, 2006 at 2:46 pm

  Hvad med at man laver et alternativt domænenavn, der bare har A-record til whatever IP allofmp3.com nu har? Og hvis det domæne bliver blokeret også, så kommer der et nyt. Og et nyt. Og et nyt. Indtil Tele2 og co. ser at det ikke er måden at gøre ting på.

 6. JC

  October 27, 2006 at 10:05 pm

  Nå; det virker ikke. Det ser ud til, at allofmp3-serveren har en vhost til allofmp3, so no dice. hosts, here I come.

 7. .: K M X :. » Blog Archive » allofmp3.com

  October 29, 2006 at 5:22 pm

  […] Med inspiration fra Czar og lidt info fra QpoX, har jeg flikket denne lille manual sammen. […]

 8. hans

  December 8, 2006 at 9:32 am

  Hvad blev der af den manual?? Jeg vil gerne se allofmp3.com på trods af, at Tele2 har blokeret for den. Det vil jeg skide på! Jeg vil se den alligevel. Hvordan gør jeg?
  Michael Kjærsgård skrev at det let kunne lade sig gøre. Hvordan?

 9. hc

  December 8, 2006 at 10:28 am

  Sådan kommer du ind på Allofmp3.com selv efter at netudbydere har lukket adgangen og uanset hvilket netudbyder du har:

  Du bruger ganske enkelt bare en webbaseret browser som eks. TORPARK.
  Download filen og kør programmet. Du er nu koblet på torpark og kan derfra “jumpe” til allofmp3.com

  Ganske simpelt.

 10. Michael

  December 11, 2006 at 3:16 pm

  Kunne ikke være mere enig. Det kan simpelthen ikke være rigtigt at vi har sådan en flok imbicile tåber til at bestemme den slags.

  Ja, vi kan sagtens skælde Kina ud for censur, og vi er også parat til at forsvare ytringsfriheden på trods af at det skaffer os halvdelen af den muslimske verden på halsen, men her bøjer vi os pludselig for en organisation som IFPI fordi de PÅSTÅR at noget er ulovligt. Jeg forstår det ikke… jeg troede ikke at en privat organiation kunne diktere hvad der var lovligt eller ej. Der kan man bare se hvor naiv jeg har været…

Comments are closed.