marlene.eu … nu med idioti

Flemming fik idag gjort mig opmærksom på denne artikkel.

Kort genfortalt, Marlene’s far har givet sin 11 årige datter et eu domæne.

Marlene Dietrich var engang en kendt og stor tysk skuespiller. Hendes efterfølgere har sitet Marlene.com og mener sikkert derfor at de automatisk har ret til .eu, og i øvrigt har eneret på navnet “Marlene”.

Den sidste idiotiske advokat indenfor EU er åbenbart ikke født.

Gad vide om de rent faktisk har husket at sagsøge marlene-dietrich.eu ?
Hvad med de 17 personer/hit som man finder når man søger på dgs.dk?

Hvad med marlene.dk ?

Forklaringen er simpelt, du kan ikke opnå beskyttelse på et almindeligt ord, feks sport, fisk, marlene, peter osv.. du kan opnå beskyttelse på hele navne, feks. peterlarsen.dk, marlenedietrich.de osv. Da det er personhenførbart.

Det er marlene.eu ikke.

Det er heller ikke et tidligere indarbejdet site/varemærke (marlene.eu). Hvis efterfølgerne af Marlene Dietrich vil noget, så kan de i fair handel købe domænet af Marlene.. som så kan købe en bil når hun bliver 18.. og en lejlighed.