Vægten..

Nu da jeg ikke mere bruger zope/plone til min blog, så vil der også forkomme kommentare direkte i min almindelig blog vedrørende mit lille “projekt”

Du ved det måske ikke, men jeg er jo en gæv ung mand, på tidligere 152kg (marts) og jeg opdatere til tider en blog med min nye kampvægt, sådan.. for at friste de unge søde kvinder (send gerne emails til mig med billed til mail@czar.dk :P)

Jeg har bevæget mig under 130 kg lige inden juli, og i den anledning at jeg tager på Samsø hele juli måned, og dermed er langt væk fra min vanlig fitness hjælp, så står min vægt lidt stille, men jeg har lige vejet mig selv til 128,2 kg, altså, lidt under de 130 omkring  sidste uge i juni. Et ganske fair resultat pt, da jeg havde frygtet værrer (mad omkring en, dårlige vaner, ikke tid til motion og ingen redskaber).. ja, undskyldningerne er mange..

Men ligenu er jeg glad.. så kan jeg få en pingvinlussing i morgen for at være glad for ingenting..

 1. cyborch

  July 23, 2006 at 12:29 am

  Hvor er du sej! Min knap så hurtige hovedregning siger det er 24 kilo på 3 måneder, hvilket (selv hvis jeg regner håbløst forkert) er rigtigt godt gået!

  Jeg er overbevist om, at tøsebørnene vil kaste sig over dig inden længe – du er jo trods alt forholdsvis kendt (i hvert fald på linuxforum), selvstændig, og successfuld. Det burde være en kombination som pigerne ikke kan stå for…

 2. jchillerup

  August 2, 2006 at 1:27 am

  Hvor er du sej!

Comments are closed.